Ogłoszenia...

...Miejskiej Biblioteki Publicznej w Bielsku Podlaskim.

UWAGA CZYTELNICY !

MAGAZYN ŻYDOWSKI „Chidusz”, czasopismo o kulturze, historii i tradycji żydowskiej wydawane we Wrocławiu od 2013 roku - dostępny w naszej bibliotece dzięki firmie PITax.pl Łatwe Podatki (która sponsoruje prenumeratę - czytaj więcej)

SZANOWNI RODZICE

„Bąbelkowo” – Akademia Malucha

zaprasza dzieci od 2-go roku życia wraz z opiekunami na cykliczne zajęcia, które będą odbywały się w Miejskiej Bibliotece Publicznej w Bielsku Podlaskim

od września do czerwca w czwartki o godz. 11.00

W ramach zajęć proponujemy: - zajęcia z książką obrazkową, - wspólne czytanie książek, - opowiadanie bajek, - naukę wyliczanek, - gry i zabawy ruchowe, - zajęcia plastyczne, - atrakcyjny dla wszystkich sposób spędzenie czasu na zabawie i nauce. Dla rodziców proponujemy spotkania na temat wychowania dzieci (spotkania z psychologiem, pedagogiem), pomoc w doborze książek dla dziecka, popularyzację prostej czynności jaką jest wspólne czytanie z dzieckiem.

„Sobota z Mamą i Tatą w bibliotece”

Zapraszamy na sobotnie zajęcia dla dzieci i rodziców. Proponujemy wspólne czytanie książek, warsztaty plastyczne związane z książką, porami roku i świętami oraz turnieje gier planszowych. Sobota godz. 11.00

Wszystkie zajęcia są bezpłatne

...czytaj więcej - plik pdf: Otwórz