Ogłoszenia...

...Miejskiej Biblioteki Publicznej w Bielsku Podlaskim.

UWAGA CZYTELNICY !

SZUKASZ POMYSŁÓW DO ZABAW ZE SWOIM MALUSZKIEM?

MASZ WIELE PYTAŃ DOTYCZĄCYCH WYCHOWANIA DZIECKA?

PRZYJDŹ W CZWARTEK NA 11.00 DO BIBLIOTEKI I POBAW SIĘ RAZEM Z INNYMI RODZICAMI I ICH DZIEĆMI - NA PEWNO ZNAJDZIE SIĘ TEŻ FACHOWA LITERATURA PEDAGOGICZNA, KTÓRA POMOŻE CI ODNALEŹĆ ODPOWIEDZI NA RÓŻNE PROBLEMY WYCHOWAWCZE.

Akademia Malucha "Bąbelkowo" to bezpłatne zajęcia dla dzieci w wieku 2+ , które nie uczęszczają jeszcze do przedszkola. Zajęcia odbywają się w każdy czwartek o godz. 11.00 w Pokoju Bajek Miejskiej Biblioteki Publicznej w Bielsku Podlaskim.

Spotkania mają na celu oswojenie dzieci z książką obrazkową oraz wyrobienie nawyku czytania i wypożyczania książek od najmłodszych lat. Dzieci mają możliwość rozwijania swoich kompetencji społecznych i działania w grupie. Wykorzystujemy pedagogikę zabawy Klanzy oraz własnoręcznie wykonywane pomoce dydaktyczne; nasze zajęcia mogą być inspiracją dla rodziców do zabawy z dzieckiem w domu!

MAGAZYN ŻYDOWSKI „Chidusz”, czasopismo o kulturze, historii i tradycji żydowskiej wydawane we Wrocławiu od 2013 roku - dostępny w naszej bibliotece dzięki firmie PITax.pl Łatwe Podatki (która sponsoruje prenumeratę - czytaj więcej)